Ebben a gyűjteményben vannak amatőr zenekarok, rajongók, és egész nagy nevek is. Közös bennük, hogy a fotók készítésének idején még iszonyat menőnek érezték magukat, egyik-másik kép garantáltan volt poszter fiatalok falain. Mára viszont furcsa, jelmezbálba készülő baráti társaságoknak tűnnek, akik érthetetlen, miért bújtak ilyen maskarákba. 

Kíváncsian várjuk, mi lesz a ma világsztárnak számító, szivárványhajú, tetovált arcú rapperek által diktált irányzattal. Garantáltan az is eltűnik a fősodorból, csakhogy amíg az arcfestést könnyű lemosni, a bőrruhát egyszerű lecserélni, a hosszú hajat levágatni, addig a televarrt arcoktól sokkal nehezebb megszabadulni. 
Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 1Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 2Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 3Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 4Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 5Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 6Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 7Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 8Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 9Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 10Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 11Ez a 12 kőkeménynek szánt metálos bandafotó nem öregedett jól az idővel 12