Mostantól zsíros ételek evésével is lehet pénzt keresni: egy kaliforniai étteremlánc, a Farmer Boys keres olyan embert, aki szívesen dolgozna nekik. A feladat nem nehéz, csak különböző, baconnel ízesített hamburgereket kell kóstolni.

A hivatalosan Bacon Intern névre hallgató álláshoz nem kell semmilyen előképzettség, azonban fontos, hogy napi nyolc órában a legjobb ízeket meg tudja különböztetni, elősegítve ezzel egy jobb étlap elkészülését. A feladatért igen jó fizetés jár: naponta 1000 dollár, azaz 290 ezer forint jár a szerencsésnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Farmer Boys (@farmerboysfood) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2019, időpont: 3:09 (PDT időzóna szerint)

A munkára 18 évnél idősebbek jelentkezhetnek. Az állásjelentkezéshez elég egy Instagram-posztot feltölteni a megfelelő hashtaggel, melyben az embernek ismertetnie kell, miért is ő lenne a jó munkaerő. Eddig kétszáznál is több bejegyzés született a témában, de várhatóan tovább nő majd ez a szám augusztus 20-ig, a jelentkezés lezárultáig.

Sajnos ez a munkalehetőség a húsmentes életmódot követőknek nem éppen egy álommeló. Korábban azonban nekik is hirdettek egy hasonló állást, ahol még egy világ körüli út is a meló része volt.