Még zajlik Taipeiben a Computex technológiai kiállítás, ahol érdekesebbnél érdekesebb termékeket mutatnak be a nagy vállalatok. Eddig azt hittük, hogy a HP faborítású laptopja viszi a prímet, de volt olyan gyártó, amelyik még furcsább dolgot művelt.

A HyperX Swarovskival közös termékkollekciójától pontosan azt kapjuk, mint amire előzetesen számíthattunk. A gamercuccokban utazó cég rábízta a kristálycsiszolókra, hogy varázsolják szebbé néhány terméküket, többek között billentyűzetüket, egerüket és fejhallgatójukat.

Biztosan ez a világ legdrágább billentyűzete 2

Kétségtelen, hogy a legérdekesebb ebből a szempontból a billentyűzet és az egér. A klaviatúra szélét rengeteg színes kristály díszíti, míg a játékosok által leggyakrabban használt WASD, valamint 1234 gombokat is lecserélték, és a felső réteget apró kövek alkotják. Az egér oldalát is kikövezték. Hogy ezek mennyire zavaróak használat közben, az kérdéses, de biztosan kell némi idő, hogy az ember keze megszokja az új felületet.

Biztosan ez a világ legdrágább billentyűzete 3

Az biztos, hogy ezek a termékek sok pénzbe kerülnének – ha a HyperX eladná őket. A kiállításon részt vevő szettet a gyártó továbbviszi a Taipei Game Show-ra. Egyelőre nem tervezik több hasonló termék készítését, de ha a vevők jelzik, hogy érdekelné őket a csomag, akkor beindulhat a sorozatgyártás.

Biztosan ez a világ legdrágább billentyűzete 4