A videón egy kamion váratlan durrdefektje látható. Az eset során a kamion vezetője a hirtelen fellépő veszélyt jól kezelte, és uralta a járművét. Hidegvérű reakciója kulcsfontosságú volt a baleset elkerülésében.

Szerencsés körülményként említhető, hogy a kritikus pillanatban sem a kamion mellett, sem közvetlenül mögötte nem haladt más jármű. Végül mind a kamionos, mind a felvételt készítő autós biztonságban meg tudott állni. A defekt egy ekkora járműnél nem vicc, az abroncs szó szerint szétrobbanhat, és maga a törmelék, a szétrepülő darabok okozhatnak komoly balesetet. Súlyos esetben pedig borul a szerelvény, szalagkorlátot szakít.

Ilyenkor a nyugodt haladásból egy csapásra élet-halál küzdelem lesz, az adrenalin bombaként robban a vérbe. Ezt személyautóban átélve is jár a pár perces nyugtató pihenő. A videón szereplő tajvani kamionsofőr garantáltan citerázó lábakkal töltötte a következő 24 órát. Úgy durrant el alatta a kamion hatalmas kereke, hogy csak centikkel úszta csak meg az oldalra borulást.