Benzinfaló istenek hörgése, ahogy ez a 9,3 literes V12-es Lamborghini-blokk életre kel. Hajózási célokra építették, de most épp nem Capri mellett hullámzik egy elegáns jacht gyomrában, hanem egy külön indítási célra készített keretben várja, hogy beröffenjen.

Gyönyörű fenevadként ordít a hajókba szánt Lamborghini V12-es 1

A motor gondját viselők láthatóan értették a dolgukat, és tudták, hogy egy ilyen blokk indítható állapotban csábító igazán, ezért rajta van minden, ami az üzembe helyezéshez szükséges.

Gyönyörű fenevadként ordít a hajókba szánt Lamborghini V12-es 2

A hat darab, Weber 44-es dupla torkú karburátor egészségesen szívja a levegőt. 

Gyönyörű fenevadként ordít a hajókba szánt Lamborghini V12-es 3Gyönyörű fenevadként ordít a hajókba szánt Lamborghini V12-es 2Gyönyörű fenevadként ordít a hajókba szánt Lamborghini V12-es 1Gyönyörű fenevadként ordít a hajókba szánt Lamborghini V12-es 6

Maximális teljesítménye 770 lóerő, ami csábítóan hangzik, de mindehhez 450 kilogrammos tömeg is tartozik, tehát ez a motor nem épp a fürge, könnyű szupersportkocsikba való. Annyi biztos, hogy így is gyönyörű darab, aki kifizet érte 12,7 millió forintnak megfelelő dollárt a Bringatrailer.com oldalán, az bármikor élvezheti majd a V12-es motor üvöltő énekét.