Egy Fiat 126p, vagyis a Kispolski ma már önmagában élményszámba megy. Felépítése, farmotorja, méretei, teljesítménye, hangulata mind egy letűnt kort idéznek meg. Messze áll a mai átlagos autóktól, és sokak számára már hobbit, szórakozást jelentenek.

Vannak, akik a gyári állapotra törekednek, de még mindig akad belőle rengeteg, főleg Lengyelországban, így sokan átépítésre, tuningra adják a fejüket. Az igazán profi műhelyekben pedig igazán érdekes darabok születnek, ez a feltűnően zöld darab például igen komoly tuningot kapott. Fogták a gyári csettegő 24 lóerős motort, és helyére bepakoltak egy 2,2 literes, négyhengeres Subaru-bokszert.

Van vele meló, megoldani a motor felfogatását, az egyedi kipufogórendszer kialakítását, és az utólag felhelyezett turbófeltöltő beüzemelését. A képek alapján viszont látszik, hogy itt szó sincs filléres tákolásról, ez a projekt megkapja a figyelmet, és a szaktudást is. 

A végeredmény pedig szinte mindegy már, mennyire erős, egy ilyen Subaru-motor lazán hoz 200-220 lóerőt, ami egy ekkora karosszériában rakétakilövéshez hasonló élmény lehet.