Ma akkora stílus a 80-as évek, amekkora talán még a 80-as években sem volt. A neonkorszak most visszatért és a színek, zenék, filmek és autók újra reflektorfénybe kerültek. Most pedig előkerült egy autó, ami az egyik legnagyobb stílusikonnak számított, egy fehér Testarossa. Az a fehér Testarossa!

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 1
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 2

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija!

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija!

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 10
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 11
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 12
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 13
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 14
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 15
Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 16
Fotó megosztása:

Még az is kapásból rávágja, miben szerepelt, aki sosem látta a sorozatot. A Miami Vice-ról van szó, ami 1984-1990 között az egyik legsikeresebb televíziós sorozat volt. A főszereplő, Sonny Crocket mérhetetlen stílusa mellé egy Corvette-ből épített 365 GTB helyett az első pár évad után új autót kapott, egy fehér Testarossát.

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 17

Egyenesen a Ferraritól érkezett két Testarossa a Universal Studioshoz. Ezek azonban feketék voltak, aminek a producer, Michael Mann annyira nem örült, mert a jelenetek egy része sötétben játszódott. Hogy a korabeli filmes technika könnyebben elbírjon az autókkal és a jelenetek is látványosabbak legyenek, fehérre fényezték mindkét autót. Így megszületett a legendás fehér külső, vajszínű belső összeállítású Testarossa.

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 18

A sorozat 1990-es befejezésével az autókat eladták, Preston Henn ekkor vásárolta meg a #063259 alvázszámút, ezt az autót. Komoly autógyűjtőnek és eredményes autóversenyzőnek is számított, miután 1983-ban megnyerte a 24 órás Daytona futamot. Emellett Henn 1964-es Ferrari 275 GTB/C Specialéja volt az első olyan autó, amit 100 millió dollárnál magasabb áron adtak el.

Nem csak olyan, ez az. A Miami Vice Ferrarija! 19

Henn Testarossája 2017-ben új gazdához került, aki tökéletesen eredeti állapotában vigyáz rá. 6200 mérföldet mutat az órája és az eredeti Good Year Eagle abroncsokat viseli. Most nem eladó, csupán kiállítják pár hétig ott, ahol mindenki látni szeretné, Miamiban.