A szóban forgó videó már rengeteg megosztást generált, és a hozzászólások mennyisége is hatalmas. Mindenki megdöbbent a látványon, hogy autóval el lehet jutni egy ekkora árok szélére, de a történet nem ennyire egyszerű.

A videó készítője kommentálja az eseményeket, és elmondja, hogy gyanútlanul kirándultak Neszmély környékén, amikor hirtelen felfedezték a hatalmas, tízméteres szakadékot, amire semmi sem figyelmeztette őket. 

Azért ez durva. Nem sokon múlott.Nézd meg.

Közzétette: Balázs Róbert – 2020. szeptember 27., vasárnap

A hely ebben az állapotban kétségkívül veszélyes, csakhogy vannak egyéb körülmények is. A helyiek hozzászólásaiból kiderül, hogy a növényzettel benőtt, aszfaltozott nyomvonal magánterületen található (még ha ezt nem is jelzi semmi), és a szakadékot mindig próbálják eltorlaszolni különböző módokon (kövekkel, betonhulladékkal), de az illegális szemétlerakók elhordják a köveket, megszüntetik a lezárást, csak hogy hozzáférjenek kedvenc szemetesükhöz. 

A tanulság talán annyi, hogy ha kirándulni indulunk, és jelöletlen, láthatóan elhagyott útra hajtunk, akkor a józan ész szavára hallgatva óvatosan, lassú tempóban haladjunk, mert ehhez hasonló akadályok, útra dőlt fák, kisebb víznyelők, kőomlások bárhol előfordulhatnak.