A Ringbrothers csapatának kezei közül került ki ez az 1967-es Ford Mustang Fastback, amit sokan csak „Copperback” néven emlegetnek. Annyi biztos, hogy kiemelkedő állapota még Mustangok körében is ritkaságszámba megy.

A megtestesült gyönyör ez a Mustang, meg is kérték az árát 1

A képre kattintva galéria nyílik!

A felújítási projektbe 2007-ben fogtak bele, ekkor olyan apróságokkal kezdtek, mint például ajtókilincsek lecserélése, majd az autó hátsó vonalát is megemelték. Ezt követően szerelték fel rá az egyedi, szénszálas motorháztetőt és csomagtérajtót, amiket a Gemini Technology Systems gyártott le. 

Más módosításokat is elvégeztek a karosszérián: alacsonyabb oldalsó légbeömlőket, rövidített lökhárítókat és nagyobb leszorítóerőt generáló („ground effect”) paneleket helyeztek fel. A külsőségeket a sötétszürkével megbolondított Glasurit Copper Burnt Orange Metallic festés koronázza meg – a színezett üvegeken és a koromfekete felniken túl.

A megtestesült gyönyör ez a Mustang, meg is kérték az árát 2

Massachusetts államában hirdették meg a Mustangot, a hirdetésből kiderült, hogy négy évvel ezelőtt teljesen felújították belülről az autót. A barna és a fekete bőr dominál, míg a vezetési élményt egyedi kialakítású ülések garantálják, a biztonságot pedig a négypontos biztonsági öv.

Közel 7 literes, V8-as motorjához az ötsebességes manuális váltón kívül alumínium hengerfejek, üzemanyag-befecskendező, külön fojtószelepházak, valamint kerámia bevonatú, Magnaflow kipufogó-fejlécek társulnak. Hogy kordában is tarthassuk a lóerőket, teljesen felújított fékrendszerrel kínálták az autót, ami végül 265 000 dollárért, azaz majd’ 80 millió forintért talált új gazdára.

A megtestesült gyönyör ez a Mustang, meg is kérték az árát 3