Az ember azt hinné, hogy az internet korában már mindenre rálátunk és nincsenek az életnek elfeledett apróságai. Pedig még mindig rengeteg különlegesség kallódik a világban. Még mindig vannak olyan veterán autók, amikről nem tudhatjuk, mikor kerülnek elő ismét évtizedek után. Most egy ilyen rejtéllyel lett kevesebb, amikor benéztek ebbe az Ohio állambeli romos garázsba.

Hihetetlen, mi lapult meg a szeméttel teli garázsban 1

Korábban is előfordult már ilyen, hogy az ajtót felnyitva nem láttak mást, mint lomokat. Régi játékokat, törött székeket, szemetet plafonig halmozva. Az ilyenekkel rengeteg munka van, de az órákon át tartó pakolásnak megvan az eredménye. Jelen esetben egy 1965-ös Chevrolet Corvette az, méghozzá kevesebb mint 76 ezer kilométerrel az órájában.

A Corvette második generációját a 60-as évek elején mutatták be, ez pedig már egy későbbi modell, amibe befecskendezéses motor került. Az 5,4 literes, V8-as 375 lóerőt tud és 771 darabot tudtak belőle eladni, mert a népszerűségét jócskán csökkentette a 6,5 literes, 425 lóerős változat. Nem csak azért vette utóbbit mindenki, mert erősebb volt, hanem mert ennek ellenére kevesebbe is került. 

Hihetetlen, mi lapult meg a szeméttel teli garázsban 3

Az autóban talált dokumentumok szerint úgy negyven éve áll az autó, amit egyelőre még nem sikerült beindítani. Ebben a formában úgy 15 millió forintnak megfelelő összegért kínálják. Ha nem is teljesen felújítva, de működő motorral már ennél jóval értékesebb lehet a lomok között talált Corvette.

Hihetetlen, mi lapult meg a szeméttel teli garázsban 4