A történet még 2017 júliusában kezdődött, amikor Calogero Caruso elhatározta, hogy valóra váltja fia álmát, és vesz neki egy Lamborghini Huracan Spydert. Az autóra másképp nem lett volna pénzük, ezért jelzáloghitelt vettek fel a házukra. Ez önmagában is elég felelőtlen tett volt a részükről.

A 610 lóerős V10-es motorral szerelt sportautó átvétele után pár héttel Carusoék azt fedezték fel, hogy a Lamborghini fényezése mintha kissé sárgás volna. Ezért visszamentek a kanadai kereskedőhöz, John Scottihoz, aki megpróbálta megnyugtatni őket. Szerinte előfordulhat, hogy a napfényben sárgásnak tűnik a fehér fényezés.

Kisebb huzavona után a kereskedő felajánlotta, hogy újrafényezik Carusoék Lamborghinijét, de ők az autó értékének csökkenése miatt ebbe nem mentek bele. 2018 augusztusában visszaadták a Huracant a márkakereskedésnek, de a törlesztést, a biztosítást és az adóterheket továbbra is fizették rá.

Caruso 83 millió forintnyi kanadai dollárt követel, valamint további bő 11 millió forintot a kellemetlenségekért és a kárba ment munkanapokért. Az ügy a Quebeci Legfelsõbb Bírósághoz került.