A legtöbb filmes autóból többet is tartanak egy produkcióhoz, ráadásul sok esetben replikát vagy csak simán látványosabbra alakított autókat láthatunk a vásznon. A Dominic Torettot alakító Vin Diesel azonban tényleg egészen brutális Dodge Chargert vezetett a Halálos iramban hetedik részében. Ez a Maximus Charger volt az, aminek a gépházteteje alatt ez a motor van:

Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 1
Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 2

Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg!

Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg!

Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 7
Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 8
Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 9
Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 10
Fotó megosztása:

Ez egy 9,4 literes Hemi V8-as, amire két turbófeltöltő került. A 2250 lóerős motort  Tom Nelson építette és a Charger képes vele 1,8 másodperc alatt 60 mérföld/órára (96 km/óra) gyorsulni. Alatta teljesen állítható futómű és hatdugattyús fékek vannak, mert itt nagyon fontos, hogy meg tudjon állni. A menetstabilizáló elektronika pedig GPS alapú.

Ha Dominic Toretto 2250 lovas Chargerére fájt a fogad, akkor ezt nézd meg! 11

Egyedi alvázat gyártott alá a Scott Spock Racing, így 400%-kal merevebb és valamivel szélesebb is lett az eredetinél. A karosszériában 16 ezer munkaóra van, mert a Chargert egy különleges, átlátszó fényezés borítja, hogy a nyers fém karosszéria látható legyen. Az már csak apróság, hogy a belteret teljesen egészében olasz bőr borítja és egyedi SSR hangrendszer van benne, valamint IOS alapú érintőkijelző.