Egyre égetőbb a nagyvárosokban a parkolóhelyek hiánya, sok esetben ezért a társasházakban lakók hosszas keresgélésre kényszerülnek. Van, hogy utcákkal odébb találnak parkolóhelyeket. Amerikában ráadásul elég sűrűn találhatóan parkolást tiltó vagy időben szabályozó táblák, a tűzcsapokat pedig szabadon illik hagyni, szóval csak fokozódik a helyhiány. Nem csoda tehát, hogy egy fáradt nap után két autós egyetlen parkolóhelyen veszett össze a Los Angeles-i Koreatownban.

Az esetet egy Twitter felhasználó közvetítette az ablakából és nem volt rövid menet. Délután fél 6 előtt kezdődött az egész, amikor mindketten ugyanarra a helyre szerettek volna beállni autójukkal. Hangos dudálás, néhány keresetlen szó keretében igyekeztek mindketten végrehajtani a diadalmas párhuzamos parkolást, de sokáig nem került erre sor. Két órá át tartott a vita, melynek csak egy másik felszabadult hely vetett véget.

A legmókásabb viszont, hogy a szemtanúk elmondása alapján azért akadtak szabad helyek az utcában. A düh valószínűleg elborította már annyira a vezetőket, hogy ezt nem vették észre. Ez van, amikor két olyan autós találkozik, akiknek valószínűleg nem volt jó napjuk. Tanulságképp itt van alább az esetről készült riport, ami alapján reméljük, hogy a hazai autósok megpróbálják rövidebb idő alatt rendezni ezeket a problémákat.