Ha valami lehet sokkal durvább egy egészen friss szupersportkocsinál, az annak pályára fejlesztett változata, melyet már ki sem engednek az utcára. Ilyen a McLaren P1 GTR is, melyből Canepánál akad egy eladó darab. Tulajdonosa bevallottan befektetésnek vásárolta az autót, ezért eszébe nem jutott használni. Hogy egész biztosan folyamatosan felfelé növekedjen a P1 GTR értéke, ezért különleges színkombinációt kért az autóra. A brit versenyszínt idéző sötétzöld mellé a McLarenre jellemző narancssárgát párosította az autó orrán, tükrein és DRS funkcióval ellátott hátsó szárnyán.

Az autóban alig több mint 190 kilométer van, ez is csupán arra kellett, hogy frissen tartsák a szerkezetet. Ez a P1 GTR hangsúlyozottan nem járt még sem versenyen, sem pályán. Erre a második tulajdonosnak lesz először lehetősége. Reméljük, ő már élni fog vele, elvégre erre született ez az autó. Jól látható ez a puritán belsőn is, amiben versenykormány és karbon kagylóülés található.

Befektetésnek jó volt ez a P1 GTR, már mehetne pályára is 2

A teljesítmény nagyja a 3,8 literes, biturbó V8-as motorból származik, melyet hibrid rendszerrel egészítettek ki, így 980 lóerő van a pilóta jobb lába alatt. 2,9 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100-as tempóra és akár 350 km/órával is száguldhat. 1,54 G-vel képes kanyarodni, a 19 colos versenyfelnik a 650S GT3-asról származnak. Árat természetesen csak komoly érdeklődőknek mondanak.