Bár Andy Clark közel volt a tűzhöz, hiszen egykori Forma-1-es mérnökként tisztességes keresete volt és ennél fogva az autózás világa sem hagyta hidegen, a lottónyeremény az ő életét is gyökeresen megváltoztatta. De ki ne álmodozott volna arról, hogy milyen autókat vesz magának, esetleg közeli autóbolond rokonainak vagy barátainak egy nagy összegű nyereményből? Nos, ezzel nem volt másképp Andy sem, aki 76 millió fontot zsebelt be a megfelelő számokkal. Nem csoda, hogy ilyen vidáman pezsgőznek:

Kiakadtak a lottómilliomos feleségének autóján 1

Első körben barátnőjével, Trish-sel vásároltak maguknak egy 700 ezer fontos villát, melynek szép nagy kertje van, természetesen nem maradt el a medence és az edzőterem sem belőle, valamint hatalmas garázs is tartozik az ingatlanhoz, melyet Andy szorgalmasan tölt fel különböző drága sportkocsikkal. közel a ház árának értékében a The Sun információi szerint. Élik tehát a milliomosok gondtalan életét, mégis egy apróság kicsapta az internet népénél a biztosítékot. Mégpedig Trish autója, ami egy teljesen átlagos, szürke Nissan Qashqai.

Kiakadtak a lottómilliomos feleségének autóján 2

Sokan sóhernek tartják Andy-t, mert míg ő Porsche 911 Turbo S-sel vagy épp Mercedes-AMG C63 S Coupéval jár, addig élete párjának csupán egy teljesen hétköznapi crossover jutott. Többen javaslatot is tettek neki, hogy illene meglepni Trish-t legalább nőnap alkalmából egy Range Rover Velarral vagy hasonló prémium vagy luxus SUV-val. Vajon ezek után Trish milyen autót kap?