Amikor egy munkahelyen megindul a kollégák kölcsönös ugratása, annak csúnya vége lehet. Mert egyfajta licit indul meg, ami műhelyben, veszélyes szerszámokkal dolgozva még rizikósabb.

Ennek a felelőtlen, és rafináltan aljas szintjét mutatja meg egy orosz szerelő, aki a nehézsúlyú 46-os villáskulcsot vetette be poénként. Fogta, és lemásolta a szerszámot, tökéletes, élethű habszivacs verziót alkotva.

A poén már innen adja magát, csak hozzá kell vágni Vlagyimirhez, “Fogd meg a kulcsot, Vlagyi!” felkiálltással, és élvezni, ahogy összepisili magát a riadalomtól.

Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 1 Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 2 Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 3 Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 4 Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 5 Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 6 Ez az egyik legaljasabb rafinált poén, amit műhelyben elsüthetünk 7