Kisebb szívrohama lehetett annak a BMW-sofőrnek, akit egy autópálya forgalomfigyelő kamerája örökített meg a Kína délkeleti részén fekvő Csianghszi tartományban, még február 18-án. A rövid, de sűrű eseménysorozatot a fehér BMW indítja, aki bátor, kissé késői sávváltásba kezd. Talán ki szeretne hajtani a sztrádáról a lehajtón, de jól látható a felvételen, hogy valamilyen építkezés zajlik.

Az autós emiatt meggondolva magát megáll a sávokat elválasztó területen, majd lassan gurulva próbál visszatérni a forgalomba. Ez azonban nem sikerül a legjobban, ugyanis tempósan közeledik egy kamion, aki vészfékezésre kényszerül. Ekkor váratlan dolog történik: a kamion rakománya megcsúszik, és pont oda zuhan a konténer, ahol másodpercekkel korábban még a BMW állt.

A videó leírása szerint a vészfékezést nem a kamion sofőrje kezdte, a kamionnak köszönhető, hogy mind a BMW, mind annak vezetője sérülés nélkül megúszta az incidenst. Azonban felmerül a kérdés, hogy hogyan volt rögzítve a kamion platójára a konténer. Akármilyen hirtelen fékezés is történt, a rakománynak nem lett volna szabad az úttestre zuhannia. Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt személyi sérülés, és éppen nem álltak azon a területen munkások, amit lezúzott a konténer.