Olajoshordók és munkapad mögött bukkantak rá egy Toyota Celica GT-re egy Idaho államban lévő pajtában. Az 1976-os autón látható nyomai vannak a használatnak, de az eladó állítása szerint alig van rajta rozsda, a beltér viszont szörnyen lelakott állapotban van. Bár a sportos japán autó ronda, amerikai lökhárítókat visel, remek összeállítású gép, hiszen 5 sebességes kézi váltóval szerelték, az eredeti felniken áll és minden dokumentuma megtalálható a kesztyűtartóban.

Bár a hirdető szerint a belső egy átfogó takarítás után már messze jobban néz ki, mint a fellelés állapotában, ezt nyilván fenntartással kezeli az ember. A motorja a 20R kodú 2,2 literes, szívó benzinmotor, mely közel 100 lovas teljesítményét 4800-as fordulaton adja le, mellé 2800-tól 162 Nm nyomatéka van. Álló helyzetből 100-ra úgy 12 másodperc alatt gyorsul, a végsebessége kb. 160 km/óra.

Pajtából került elő ez a régi Toyota Celica 2

A szürke autó bár messze nem a legértékesebb találat, nagyszerű emlék abból a korszakból, amikor elkezdték a japánok megvetni a lábukat Amerikában. Az ilyen megbízhatóan üzemelő, olcsó és jó minőségű autók alapozták meg azt, hogy ma a Toyota valódi népautó az amerikai piacon.

Pajtából került elő ez a régi Toyota Celica 3