Ma már értékes veterán a BMW ötvenedik szülinapján bemutatott 02-es, melynek  sikerült kialakítani azt a képet, melyre ma is építkeznek a márkánál. A sportos vezethetőségű, jó minőségű autó volt az E10-es, melyhez leginkább az 1-es sorozat kupéja és kabriója áll ma közel, mely idő közben már újra 2-es lett. Erre a nagyszerű modellre emlékszik az Everytimer Automobile nevezetű cég, melyet egész egyszerűen ETA néven is említhetünk. Ők ugyanis 135i-ket alakítanak át 02-esre emlékeztető autóvá.

Ehhez szélvédőkerettől lefelé alaposan átdolgozzák a karosszáriát, hogy az álló vesés, egy körfényszórós arc megmaradjon az oldalra lógó irányjelzőkkel, továbbá a hátuljára is kerek lámpákat raknak, de még az autón körbefutó vállvonal is megvan. A beltérrel már nem tudnak mit kezdeni, csupán a kárpitok lettek retrós hangulatúak, elvégre a modern kényelmi funkciókat már nehéz egyszerű, légies műszerfalba dugni.

Az autóban megmarad érintetlenül a 3 literes, turbós sorhatos, mely 306 lóerejével remekül mozgatja a kompakt kabriót. Álló helyzetből nagyjából 5 másodperc a 100-as sprint és 250 km/óránál van vége a száguldásnak. Eddig két példányt készítettek a vevők meggyőzésére, az átalakításért több mint 22,5 millió forintnak megfelelő összeget kérnek.