A képek futótűzként terjednek a BMW-rajongók körében, ami nem csoda, hiszen álomszerű találatról van szó. Tizenegy darab E34-es BMW, ezek az ötösök most értek el a veteránkor határára, áruk egyre emelkedőben, az alkatrész egyre kevesebb, így minden eredeti gyári darab nagy kincsnek számít. Ezek pedig pár apró külső sérüléstől eltekintve tökéletes állapotban vannak, a belsőkről készült képek árulkodóak, sok ülésen még ott van a védőfólia.

Hatalmas karriert futnak be a képek, annyi biztos, hogy az összes autó 1994-es gyártmány az E34-es szériájából, nagy részük 520i és 525i  hathengeres blokkal szerelve. A legnagyobb rejtély, hogy miért alakult így a sorsuk, egyesek szerint egy autókölcsönző flottája lett volna, de valamiért bedőlt az üzlet. Más pletykák szerint zűrös kormányzati megrendelésre lettek előkészítve, de végül a közbeszerzésen egy meggyőzőbb ajánlat nyert, így Mercedeseket kaptak a politikusok.

A bolgárról Google segítségével lefordított cikkekből mindenesetre ennyi derült ki, ismerve az ilyen ügyeket, ezek a kocsik nem vesztek el, (olajcserét is kaptak még 2003-ban), csak a tulajdonos bokros teendői miatt nem tudott foglalkozni a kilencvenes években még bombaüzletnek tűnő projekttel.

Mai áruk 15 000 euró körül alakul, de akárcsak a múltjuk, a forgalomba állításuk sem egyszerű. Mivel még sosem kaptak rendszámot, új autóként már nem is kaphatnak az emissziós normák miatt, ezért  vissza kell őket vinni Németországba, ahol retro járművekként kaphatnak engedélyt.