A képek futótűzként terjednek a BMW-rajongók körében, ami nem csoda, hiszen álomszerű találatról van szó. Tizenegy darab E34-es BMW, ezek az ötösök most értek el a veteránkor határára, áruk egyre emelkedőben, az alkatrész egyre kevesebb, így minden eredeti gyári darab nagy kincsnek számít. Ezek pedig pár apró külső sérüléstől eltekintve tökéletes állapotban vannak, a belsőkről készült képek árulkodóak, sok ülésen még ott van a védőfólia.

Hatalmas karriert futnak be a képek, annyi biztos, hogy az összes autó 1994-es gyártmány az E34-es szériájából, nagy részük 520i és 525i  hathengeres blokkal szerelve. A legnagyobb rejtély, hogy miért alakult így a sorsuk, egyesek szerint egy autókölcsönző flottája lett volna, de valamiért bedőlt az üzlet. Más pletykák szerint zűrös kormányzati megrendelésre lettek előkészítve, de végül a közbeszerzésen egy meggyőzőbb ajánlat nyert, így Mercedeseket kaptak a politikusok.

A bolgárról Google segítségével lefordított cikkekből mindenesetre ennyi derült ki, ismerve az ilyen ügyeket, ezek a kocsik nem vesztek el, (olajcserét is kaptak még 2003-ban), csak a tulajdonos bokros teendői miatt nem tudott foglalkozni a kilencvenes években még bombaüzletnek tűnő projekttel.

Mai áruk 15 000 euró körül alakul, de akárcsak a múltjuk, a forgalomba állításuk sem egyszerű. Mivel még sosem kaptak rendszámot, új autóként már nem is kaphatnak az emissziós normák miatt, ezért  vissza kell őket vinni Németországba, ahol retro járművekként kaphatnak engedélyt.

25 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 125 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 225 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 325 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 425 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 525 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 625 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 725 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 825 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 925 éve porosodó, sosem használt BMW-ket fedeztek fel Bulgáriában 10