Érdekes hirdetést adott fel a Facebookon Andrew Glinkerman, aki nagybácsikája autóit kínálja eladásra. Sajnos egyik sem útrakész példány, de egytől egyig veterán korba ért járművek az autózás történetének számos állomásáról. Az autók tulajdonosa egyébként az elmúlt harminc évben semmit nem kezdett velük, ami annak fényében talán érthető, hogy 100 évesen tért örök nyugalomra. A tárolást régi módszer szerint egy pajtában oldotta meg, mely sajnos összeomlott, így az autók java is megsérült.

A gyűjtemény az Egyesült Államokban található, azon belül is a pennsylvaniai Brookville városában. A pajta még augusztusban omlott össze, azóta egy szakértőkből álló csapat mentette ki az autókat a romok alól. A kollekcióban a Ford Broncótól a szesztilalom egyik legnépszerbb típusáig, a Lincoln Zephyrig minden található. Sőt, még a ’20-as évekből is akadnak sárvédős veteránok. Sajnos teljes listát nem mellékelt az eladó a hirdetés mellé.

Veterán autók kerültek elő egy pajtából 2Veterán autók kerültek elő egy pajtából 3Veterán autók kerültek elő egy pajtából 4Veterán autók kerültek elő egy pajtából 5