Amíg a Bugatti legfrissebb modellje, a Chiron nem mutatja meg, hogy mit tud, addig bizony az öreg Veyron birtokolja a világ leggyorsabb Bugattija címet. 2005-ben kezdték meg a Volkswagen-csoporthoz tartozó, francia területen összeszerelt szupersportkocsi gyártását. A 2012-ben elkészült legutolsó példányt stílusosan a Goodwood-i Sebességfesztiválon árverezik majd el.

A Bugatti Veyron Super Sport szaténfekete külsőt kapott a maszktól a felniken át egészen a típusjelzésig. Egyedül a féknyereg lóg ki a képből, az valószínűleg szolid utalás a vörös bőrrel kárpitozott beltérre.

Az utolsó Bugatti Veyron motorja 8 literes, W16-os és négy turbófeltöltő lélegezteti. A teljesítménye egészen döbbenetes 1200 lóerő, ami mellé 1500 Nm csúcsnyomatéka van. Álló helyzetből 100-as tempóra 2,5 másodperc alatt gyorsul az összkerékhajtású gép. A végsebessége 415 km/órában korlátozott. Az utolsó példány végső árát nehéz megtippelni, az óvatos becslések szerint akár 670 millió forintnyi összeget is kifizethet érte új – vélhetően gyűjtő – tulajdonosa.