Egy M24-es Volga önmagában is elég a hatásos megjelenéshez, különösen akkor, ha fekete, de az oroszok nem elégedtek meg ennyivel. Az alkotóknak nagyon megtetszett a klasszikus amerikai izomautók és az európai luxuskupék világa, ezért a kettőt szerették volna ötvözni egy igazán oroszos műgonddal megalkotott gépben. A Volga karosszériája alá az E32-es 7-es BMW 3,5 literes motorját és hajtását pakolták, amihez kissé ki is szélesítették a gépet.

 

Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 1
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 2

Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok

Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok

Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 10
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 11
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 12
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 13
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 14
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 15
Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 16
Fotó megosztása:

Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 17Bitang, BMW-szívű Volgát alkottak az oroszok 18

Ha már hozzá kellett nyúlni a karosszériához a kupésítás miatt, akkor nemcsak szélesítésekkel tették sportosabbá, hanem a stíluselemeket is átgondolták. Az orra egy nagy hatalmas krómrács, ami mögé elrejtették a fényszórókat és a menetfényt is. Hátul is felütötte fejét a LED technika, ezért egy hosszú és vékony fénycsík lett a hátsó lámpa, mely egyébként teljesen megfelel a mai kor divatjának is, gondoljunk csak az új A7-es Audira.

Érezték, hogy a beltér már nem üti meg a szintet, ezért ezt is áttöltötték a 7-es BMW-ből, azzal pedig már nem igazán törődtek, hogy a bajorok színvonalán rakják össze vagy töltsék ki a felesleges részeket, inkább láthatóan nem spórolták ki belőle az anyagot. A végeredmény olyan lett, amiről nehéz levenni a szemünket.