A rendezvény gerincét ezúttal is a színes és színvonalas nemzetközi felhozatal alkotja, a minőségi tuning világától kezdve a ritka koncepciókon és importőri bemutatókon át a legújabb sport-, luxus-, vagy versenymodellekig.

Immáron 12. éve kerül sor a rendezvényre, ami a kezdetektől töretlenül duzzad, a tavaly koppig rakott Hungexpóval pedig hazánk legnagyobb kiállítási helyszínét is megtöltötte. A show bővítésére azonban mind autós, mind motoros fronton továbbra is erőteljes a kiállítói igény, így hozzájuk igazodva az AMTS-t 2017-től 100%-ig autós rendezvényként, a Budapest Motorfesztivált pedig külön februári időpontban, a Boat Show-val együtt rendezték.

A pavilonok között sétálva nekem úgy tűnt, hogy a kisebb tuningközösségek, rozsdás RAT-szörnyek, youngtimer autók hiányoznak, de legalább a veterános rész színvonalas volt, a nagy csarnok pedig hozta a kötelezőt a lézerfény, füst, bélbe dübörgő basszus, lóerők, cafatnyi ruhába szorított lányok tekintetében. A képre kattintva galéria nyílik!

Az egyik legszebb hangú VW-blokk