Milyen érzés lehet a világ ötödik legmagasabb lakóépületében élni? A várhatóan már idén átadásra kerülő Damac Heights a maga 85 emeletes, 335 méteres magasságával nem hétköznapi toronyház, ráadásul a dubaji kikötőben felépülő monstrum környezete sem tipikus lakótelepi.

A luxustorony csak egyike azoknak a lakóépületeknek, lakóparkoknak, ahová építtetőjük, a Damac Properties különleges ajánlattal igyekszik vevőket csábítani: a drágább ingatlanok kulcsához automatikusan hozzácsapják egy Lamborghini Huracán indítókulcsát is. A vásárlók egyébként más márkák egyéb típusai közül is választhatnak magunknak új kocsit – minél többet fizetnek a kecóért, annál szélesebb a kínálat.

A Damac háza táján bevett szokás lakáshoz autót kínálni; utoljára két éve rukkoltak elő hasonló ajánlattal, akkor egy Aventador járt egy hasonlóan impozáns az épületnek a penthouse lakásaihoz – a Damac folyamatosan húzza fel az Arab-térségben luxus-toronyházait, így ha megtetszett az ötlet, de most lemaradnál, nyugodj meg: nem ez volt az utolsó esélyed.