Amikor városban összetört szupersportkocsikról esik szó, általában a lóerőket zabolázni képtelen tulajdonos a ludas a történetben. Előfordul azonban olykor, hogy nem az irigy utálat tárgyai, hanem egy teljesen átlagos autós pusztítja el a méregdrága jószágokat.

Ez történt most is, amikor a magát színész-producernek tekintő, ám leginkább Gumball-pilótaként ismert Stephen Goldfield járda mellett parkoló Ferrari 458 Specialéjába belerongyolt egy nő. Miután alaposan összetörte a limitált példányszámú telivért (nem elég, hogy nekiment, még bele is lökte egy lámpaoszlopba), a vétkes autós megpróbált gyalogosan távozni a helyszínről, ám járókelők elkapták a grabancát, és a rendőrség érkezéséig fogta tartották.

Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 1
Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 2

Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari

Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 6
Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 7
Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 8
Fotó megosztása:
Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 9 A nő a jelek szerint masszívan be volt kokainozva, így kérdéses, hogy a biztosító kifizeti-e a korlátozott példányszámban gyártott, annak idején rendkívül keresett Ferrari javíttatását.

A 458 Speciale az alapmodell 570 lóereje helyett 605 lóerőt teljesített, álló helyzetből 9,1 mp alatt gyorsult 200 km/órára, 100-ig három másodperc is elég volt neki. Annak idején kisebb felzúdulást keltett a hír, hogy a Ferrari megkérdőjelezhető módszerekkel szelektált a potenciális vevők között: annak adtak el autót, aki hajlandó volt telepakolni azt extrákkal, akár akarta azokat, akár nem.

Drogos volt a sofőr, pusztult a Ferrari 10