Mandie Tuttle Parker boldog életet élt az Egyesült Államokban, Indiana államban. Ápolónőként dolgozott egy helyi kórházban, élte mindennapjait, amikor szörnyű balesetet szenvedett egy Honda Jazz volánja mögött ülve. 
Az autó ripityára tört, Mandie azonban teljesen felépül majd sérüléseiből. A megrázó élmény késztette arra, hogy kifejezze háláját, de az őrangyalok helyett a japán mérnököknek, gyári munkásoknak. 
Szörnyű balesete után meglepő levelet írt az ápolónő 1

“Nyílt levél a Hondának

Nem ismernek, csak egy vagyok a millió Honda-vásárló közül. Hadd mutassam be Alice-t, az én Hondámat! Szegénységben nőttem fel, Alice volt az első autó, amit újonnan megvásárolhattam. Három mérfölddel vettem át, imádtam, kifejezte mindazt, amit elértem az életben. 

Október 10-én balesetet szenvedtem, az autó háromszor pördült meg. Nem emlékszem, hogyan történt, szemtanúk szerint a kocsi szinte repült forgás közben. A tűzoltók és a mentők szabadítottak ki a roncsból. Megsérültek a gerinccsigolyáim, eltört a kulcscsontom, de élek. 

A képen Alice és én a baleset után, ekkor láttam először a baleset óta, megmentette az életem. Köszönöm Önöknek!

Teljes szívemből köszönöm Alice életre keltését mindenkinek, aki csak dolgozott rajta, időt és energiát fektetett belé. Hogy biztosan fogjon minden csavar, hogy biztosan működjön minden rendszer, és tartson a biztonsági öv. Hogy Alice életben tartson engem. 

Köszönöm, köszönöm!
Szeretettel,
Mandie Tuttle Parker”