A 28 éves Kailey Collins október végén borzalmas autóbalesetet szenvedett. Autójával egy kereszteződésben várakozott, amikor hátulról fékezés nélkül nekimentek, és belökték őt a forgalmas keresztút közepére. A kocsi megpördült, többen is nekiütköztek, a vezetőülés szerkezete pedig eltört (ld. a képeken), így ő hátrazuhant.

“Tudtam, hogy meg fogok halni, ám ahelyett hogy féltem volna, békét és örömöt éreztem.” – számolt be a kritikus percekről a mélyen vallásos hölgy. Erről Facebook-bejegyzésében számolt be, miután kiengedték a kórházból.

Meghalni autóbalesetben? Nem olyan ijesztő 2 Kailey posztját több tízezren olvasták, ám nem is ez döbbentette meg a fiatal nőt, hanem az a rengeteg köszönőlevél, amit ismeretlenektől kapott.

“Szülők, özvegyek kerestek meg, hogy elmondják: a történetem reményt adott nekik, mert így bízhatnak abban, hogy szeretteik utolsó perceikben nem rettegve, hanem megbékélve várták a halált.”

Kailey azért azt sem titkolta, hogy az eufórikus érzés csak addig tartott, amíg meg nem bizonyosodott arról, hogy életben marad. “Amint rájöttem, hogy túléltem a balesetet, amint eltávolodott a halál közelsége, pánikba estem. Zavart voltam, tehetetlen, mindenem fájt, és fáj még most is.”

Meghalni autóbalesetben? Nem olyan ijesztő 3