Ha az embert autópályán letolja a belső sávból egy 160-nal repesztő, kék Škoda Fabia, az ma már önmagában kevés ahhoz, hogy felvonjuk a szemöldökünket. Ha azonban az autót egy idős apáca vezeti, az már kimeríti az internetes szenzáció fogalmát – ezt nem csak mi gondoljuk így, hanem azok a szlovák fiatalok is, akik Eperjes és Poprád között autózva a sebességmániás nővérrel találkoztak.

Mivel minden sztori csak annyit ér, amennyire álló- vagy mozgóképpel igazolni tudjuk, a suhancok nekieresztették járgányukat, és visszaelőzték az apácát, majd feltették az internetre a filmet.

Az ügynek nem várt következményei lettek: a közeli Szepeshelyen működő zárdában élő nővért a püspökség vezetősége kérdőre vonta, a száguldó apáca rendkívül sajnálta az esetet.

Nem annyira persze, mint a srácok, akik felvették a szabálytalankodást: a szlovák rendőrség ugyanis a felvétel láttán nem csak az apáca ellen készül eljárást indítani, hanem a videós kocsi sofőrjét is felelősségre fogják vonni – várhatóan mindkettőjüknek ugrik a jogsija.