“Erre nem lehet az ember felkészülve, ez olyan, mint a tornádó, a futótűz vagy becsapódó meteor. Ez az Excalibur AG Alligator, egy BMW X6 átépítés, ugyancsak sajátságos stílusban.” – írta Rácz Tamás kolléga, és lasszóval sem találtunk olyan embert, aki ne értett volna vele egyet.

 
Az Excalibur kétség kívül toronymagasan nyerte a Frankfurti Autószalon legrondább alkotásának kijáró képzeletbeli díjat. A BMW X6 formavilágából teljesen kirívó karosszériaelemek mellett a legsokkolóbb részlet az utastérben található. 
Az építő úgy gondolta, hogy a bajor ergonómia hagy némi kivetnivalót maga után, és Mercedes légbeömlőkkel dobta fel a műszerfalat. 
Ormótlan, túlzó, rossz ízléssel összetákolt négykerekű, amiről reméltük, hogy emléke elhalványul lassan az idővel.
De egy kedves olvasónk tett róla, hogy ne így legyen, amikor elküldte az autó mobile.de linkjét, ahol 53,5 millió forintért kínálják a furcsa “Aligátort”
Az építő apró litván műhely úgy tűnik a szürreális, átlagízléstől messze eltérő autók piacán akar tarolni. Első nagy vihart kavaró alkotásuk, a Mercedes-Benz CL500 AG Excalibur Prototype örök sláger, mindig felbukkan újra és újra. A képek elárulják, miért, belterét alcantara textillel, és Swarovski kristályokkal ékesítették, elöl 24, hátul pedig 30 colos hordónyi kerekeken gurul.