Valljuk be, mélyen a civilizáció rétegei alatt (vagy nem is annyira mélyen), minden férfiban ott lapul az ösztönlény. Ami sarkos, jól elhatárolt érzelmek, és érzések mentén működik. Szeret például zúzni. Ami elég tág fogalom, de ha jó példa kell, akkor ma ennél a videónál nincs találóbb.

Adott egy Ferrari SA Aperta, ami az olaszok legexkluzívabb sorozatgyártású modellje. Az autóból mindössze 80 darab készült, a Pininfarina formatervező stúdió 80. évfordulójára. Az ilyen autók legfeljebb puccos kastélyok milliméterre vágott pázsitján láthatóak, ahol a legkegyetlenebb kínzást két gázfröccs jelenti, a kamerák kedvéért. 
Itt viszont vidéki betonplaccon kapja az ívet, miközben a főszereplő vadászpuskával lő agyaggalambokra. Oké, mindenkinek a Taxtherich videók jut eszébe, joggal. Ez is csak egy másolat, de az ötletesebb fajtából. 
Ja, és hogy mennyibe kerül a veszettül ritka Ferrari? 110 millió volt kiadása idején 2010-ben, és az ilyen olasz alkotások általában inkább drágulnak, minthogy esne az áruk.