Emlékeztek még a 918-as Porschéra, amire csak úgy lazán felhányták az első rendszámot? Most kiderült, hogy a tulaj mosóbrigádot hívott autójához, és a nyílt utcán csutakoltatta le, Londonban.
Ez ám a szimpatikus megoldás, és főleg elegáns.  Vagy nem!
De hogy az autóról is ejtsünk pár szót: a Porsche hibridje teljes gázon 887 lóerőt présel ki két villanymotorjából és V8-as szívómotorjából, a rendszernyomaték az aktuális sebességfokozattól függően 917-1280 Nm. A mindössze 1,17 méter magas sportkocsi 2,8 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, kétszázon 7,7 mp alatt van fenn, végsebessége 345 km/óra. 
A milliárdos, aki a nyílt utcán mosatta le autóját 3
Hajtáslánca öt különböző üzemben működtethető, a hétköznapitól a sportoson át az időmérőig – utóbbinál az utolsó elektront is kipréseli az akkumulátorokból a vezérlés, nehogy akár egy századmásodpercet is veszítsen az autó. Ezt az üzemmódot alighanem a Nürburgringre optimalizálták a fejlesztők.
További fotókért kattints bármelyik képre, galéria nyílik
A milliárdos, aki a nyílt utcán mosatta le autóját 4
Tisztán elektromos üzemben is képes egyébként közlekedni a 918; ilyenkor legfeljebb 150 km/órával – vagy ha visszafogjuk magunkat, akár 31 kilométeren át – képes haladni. Fordulékonyságát hátsókerék-kormányzás javítja, az átlagos üzemanyag-fogyasztás 3,0-3,3 liter száz kilométeren.