Akár 8 km/órával is száguld rózsaszín játékautóján Tara Monroe, a texasi egyetem húszéves hallgatója, és nem érdekli, hogy erről kinek mi a véleménye.

A gépészmérnöknek tanuló Monroe kisasszony jogosítványát azt követően vették el, hogy egy koncertről hazafelé menet nem volt hajlandó megfújni a szondát. Mivel kerékpárral nem volt hajlandó járni (az nagyon gáz az egyetemen, mondta), gyalogolni meg még kevésbé akart, gondolt egyet, és egy apróhirdetéses weboldalon keresztül beszerzett egy Barbie-dzsipet.

Hatvan dollárt fizetett az autóért, és szerinte “ez volt a legjobb döntés, amit az egyetem elkezdése óta meghoztam.” A kisautót első tulajdonosáról Charlene-nek nevezte el: a kislány nagy szemeket meresztett, amikor kiderült, nem gyereknek, hanem saját magának vette a játékszert a 160 centis lány.

“Egész gyors, ha egyedül ülök benne, ezért általában nem szállítok utasokat; a barátaim mögöttem sétálnak, én pedig elöl hajtok” – mondta el a harmadéves Tara, aki szerint az emberek többsége mindig is gyerekesnek és éretlennek tartotta őt, úgyhogy környezetében nem okozott különösebb törést az új autó.