Lerobbant a Batmobile, halálra gázolták Batmant 2 Lenny B. Robinson 2001-ben úgy döntött: felhagy az egyébként igen jövedelmező takarítóüzlettel, és a szomorúság elleni küzdelemnek szenteli életét. A férfi vett egy fekete Lamborghinit, Batman-jelmezt öltött, és kórházról kórházra járva azon fáradozott, hogy ajándékaival és puszta megjelenésével felvidítsa a kis betegeket.

Az eredetileg csak Maryland államban ismert férfi 2012-ben, egy vidám fotózásba fordult rendőri igazoltatás, illetve az arról készült, és az interneten elterjedt videó nyomán tett szert országos hírnévre. Ezután még komolyabban vette küldetését: vásárolt egy 300 ezer dollár értékű Batmobile-replikát, és azzal járta a kórházakat, illetve iskolákat, ahol a bántalmazásról beszélgetett a gyerekekkel.

Az 51 éves jótevő most vasárnap késő este, egy autókiállításról hazafelé tartva szenvedett halálos balesetet. Alig néhány perccel korábban egy benzinkútnál még gyerekekkel fotózkodott; a család később szemtanúja volt halálának: elmondásuk szerint a Batmobile (vélhetően motorhiba miatt) megállt az autópályán, félig belógva a forgalmi sávba. A maszkos hős kiszállt, egy mögötte érkező autó pedig nagy sebességgel nekiütközött a veterán járműnek, amely elgázolta őt.

A gázoló autó vezetője ellen nem indított eljárást a rendőrség.

Ez a Lambo semmi! Itt egy toplista a magyar kocsikról!