Jobbról előzés. Ennyi a címe a videónak, és ez a két szó korántsem képes kifejezni a következő két perc által nyújtott “élményt”. Mert ebben minden ott van, amit általában, egy nehéz napon tapasztalhatunk autózás közben. Az apró szabálytalanságok, a frusztráció, a feszültség, amelyek veszélyes elegyet alkotva vezethetnek balesetveszélyes szituációkhoz. 

A magyar pedig esetünkben azért került jelzőként a címre, mert nem csak egy-két szitokszó ismétlődik, mint azt angol-orosz-német videóknál megszokhattuk. Itt robban a feszültség szülte káromkodásbomba, és annyi szitokszó kerül elő, amire folyamatos kisípolás lenne a cenzorok válasza. 
 
A felvételhez mellékelt szöveg: “A július 25-i vihar után az M7-esen Balatonról a családot hazafuvarozó jobbról előzgetése és annak kommentárja. Nem én vagyok a videón, és nem kreszoktatás a célja, csak szimplán viccesnek tartottam. Mögülünk előzött (tehát nem elhaladás történt), az út igen csúszós volt a viharos eső után, és többször látszik az indexelésmentes sávváltás is. A halszemoptika miatt a távolságok nagyobbnak tűnnek, a valóságban fékúton belül történt követés a csúszós aszfalton.” 
A Renault jobbról előzött, a felvétel készítője viszont nem tartott jobbra, ennyi ideget nem ért meg ez a szituáció. Ha minden index nélkül sávot váltó, követési távolságot nem betartó autósra ennyi szót pazarolnánk, berekedne a fél ország. (Témába vágó művészeti alkotásként a Belga Dugóban című “számát” ajánljuk, ha már zúg a fejed az idegtől, nem árt meghallgatni, néha segít.)