Kéne egy patent csajozós verda, de hétvégén nem ütött be a lottó? Nincs ezzel gond, megtaláltuk a tökéletes autót erre a célra, és gyakorlatilag annyit lehet alkudni az árából, amennyit nem szégyellsz.
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 1
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 2

Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér

Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér

Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 6
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 7
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 8
Fotó megosztása:
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 9
Makulátlan előélet, vezetett szervizkönyv, kerámia féktárcsák, chiptuning, sebességfüggő szervokormány és sportfutómű. Mi másra vágyhatna egy mai fiatal? Ja, mondjuk tűsarkúban ne szálljanak be a csajok, mert annyira könnyített az alváz, hogy simán átlyukad.
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 10
És a hirdetés leírása, ami minden bizonnyal el fogja adni a 45 lóerős, 33 éves Fiestát:
“Eladó ford fiesta rettenet! 950 ccm! 5 literes fogyasztás! Nem dohányzó, svájci professzor felesége használta, hogy a birtokon lévő tóhoz kiautózzon minden nap, fűtött garázsban állt mindig, márka szervízben kizárólag gyári alkatrészekkel szervizelve, törésmentes. Vezetett szervízfüzet, ha akarod ezt le is írom neked egy füzetbe csak hozzál magaddal azt is. (jó a négyzetrácsos is). Összegezve amire épp akarod, csajodnak boltba járos, vagy csak a gyerekek a kertben, hogy kiéljék magukat rajta, benne, alatta. Vagy csak, hogy kimenj veretni vele a szántásba, vagy a Julikát akarod felszedni a szomszéd faluban, még mindig jobb mintha egy kemping bicikli csomagtartóján kéne megreszelned. Azért ne tűsarkúba szálljon be. A szélvédője be van repedve, de Julika úgy is kancsal és az oldalablakon néz kifele. Ha hozol egy elosztófedelet (1500pénz az új) és aksit akkor lábon elviheted. Papírt, majd te adsz nekem képeslap formájába, ha haza értél vele!(már itt nálunk a faluba feladhatod indulásnál) Szarul nem jössz ki, mert ha csak eladod a négy kereket alóla és lehúzod hasán a méhbe már csak az élmény miatt is megérte. Nekem se időm, se energiám rá és a szomszéd faluban is elfogytak a Julikák. Ha alkudni akarsz, akkor 40ezer az ára és 30ért viheted így alkudtál 10et! szólj az elején mennyit akarsz alkudni és úgy lövöm be az árat. csak ne értetlenkedj. köszi :) “
Csajozós Ford eladó, svájci előélettel, alkudni ér 11
Az utóbbi időben egész érdekes hirdetésekre bukkantunk a hazai használtpiacon. Ott van például Cristiano Ronaldo magyar rendszáma, Schumi családi autója, a hondás, aki gyorshajtással reklámozza a verdát, és ne feledkezzünk meg a “fostalicska Golfról” sem.

forrás: hasznaltauto.hu