Mennyi is most az ötöslottóval elvihető összeg? 2,22 milliárd? Na abból azért már lehetne válogatni. Ha én lennék a szerencsés, aki a megfelelő számokat húzza be, biztos, hogy választanék egyet a világ három legkívánatosabb szuperhibridje közül, és mivel ilyen téren végtelenül kiszámítható vagyok, ezúttal is a Porschét vinném. 
De van, akinek nem ennyire egyszerű a döntés, és a legborzasztóbb az, hogy lottóznia sem kell hozzá, hogy megengedhessen magának egy több száz milliós autócsodát, vagy esetünkben a LaFerrari-918-P1 szentháromságot.
Állítólag a brit milliárdos, Paul Bailey nem tudott választani, így megvásárolta az összeset, ezzel ő lett a világ első embere, aki mindhárom álomverdát a garázsában tudhatja. Ahol egyébként még vagy 30 autó pihen. A temérdek pénz abból a telekommunikációs cégből van, amit 28 millió fontért adott el. Átszámoljuk? 11,6 milliárd forint!

Porsche 918 Spyder

Ferrari LaFerrari

A hibrid P1 minden idők legfürgébb (de nem a legnagyobb végsebességű ? ezt a címet megőrizte magának az F1) McLarenje. A 3,8 literes, ikerturbós V8-as és a villanymotor összteljesítménye 916 LE, a maximális kombinált forgatónyomaték 978 Nm. Az autó álló helyzetből 2,8 mp alatt gyorsul 100-ra, és 2,9 mp (30 méter) alatt áll meg onnan; a végsebességet 350 km/órában korlátozták.

A választás valóban nem egyszerű, neked menne?

Melyiket választanád, ha csupán egyet lehetne?

 • Porsche 918 Spyder
  35%
 • Ferrari LaFerrari
  28%
 • McLaren P1
  22%
 • Egyiket sem
  11%
 • Nem tudok dönteni
  4%

Melyiket választanád, ha csupán egyet lehetne?