Nem jó ötlet ilyen népszerűségre játszani. Csak rossz vége lehet annak, ahogy ezek a srácok közúton csapatják az aputól kölcsönkért verdáikkal.

Emlékeztek még a Prága környékén száguldozó BMW M5-re? Nos, ugyanez a banda újabb videóval rukkolt elő. A V10-es bajornak akadt két játszótársa, egy Ford Focus RS, és egy Porsche 911-es.

Csodás trió, akik úgy száguldoznak a cseh közutakon, mintha csak a monitor előtt, egy számítógépes játék előtt ülnének. A recept ugyanaz, törvényen kívüliként zúznak, és közben röhögcsélnek, mint tizenéves kamasz, aki először látja Justin Biebert félmeztelenül. De hát mit is várhatunk tőlük? A belső kamerás felvételen látszik, hogy tényleg pelyhes állú suhancok játsszák Hazárd megye lordjait.


Reméljük akad a környezetükben olyan, idősebb rokon, barát, ellenség, aki a fejükbe veri, mennyire veszélyes, elítélendő amit csinálnak. Tilos, és nem csak a KRESZ szerint, ettől a fajta vezetéstől minden józan érzésű autórajongó berzenkedik.

Mert nem kell vezetéstechnikai szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, túl sok rajtunk kívül álló tényező, veszélyforrás leselkedik ránk a közutakon. Bármikor történhet egy komoly, halálos baleset, elég csak a tegnap világjáró körutat befutó, M7-esen hamukupaccá égő Lamborghini Huracán esetére gondolni. 

Reméljük, a következő hírben már a cseh rendőrség intézkedéséről tudunk beszámolni, akik a feltöltött felvételek alapján felelősségre vonják az életveszélyes tempóval unalmat űző fiatalokat.