Rég túlléptünk már a lemezből hajtogatott, pedálos kisautókon, a mai gyerekjátékok már a modern technikára építenek. Remek példa erre a Broon F8 elektromos kisautó, aminek állítható a futóműve, beépített tablet tölti be a fedélzeti számítógép szerepét és még csajozni is lehet vele az ovi előtt.
Az F8 olyan dolgokat tud, amit még egy rendes négykerekű is megirigyelne: teljesen független a felfüggesztése, több vezetési mód közül lehet választani, távolról vezérelhető a kormányzás és a gázadás mértéke, a hajtáslánc teljesen elektromos, a 7 collos tablet Android operációs rendszerrel működik, amely vezérli a szórakoztató elektronikát és az egész járművet, a sportülésről már nem is beszélve.
Hála a népszerű mobilos operációs rendszernek, a szülők bármilyen Androidos készülékről rákapcsolódhatnak az autóra, hogy átvegyék az irányítást a gyerek felett, ha az megindulna az igazi autóktól hemzsegő út felé.
A törpeautó egyelőre csak prototípusként létezik, azonban megfelelő érdeklődés esetén indul a sorozatgyártás, durván 240 ezer forintos darabonkénti árért.
És a 11 millió forintos gyerekjátékot láttad már? Kattints a képre!

Ha kevés a pedálos Moszkvics 1