Végre! Nem egy őrült ámokfutóról találtunk orosz videót, ahogy a lezuhanó meteorok fényénél okoz tömegkarambolt kiszakadt kerekű Ladájával. Ez a felvétel más, de legalább annyira szórakoztató, mint a lehetetlen határát súroló balesetek.

Mert erre nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy igen, ez akár velem is megtörténhetett volna. Mert mindenkinek van ehhez hasonló története a legjobb cimborákkal és valami öreg, kivénhedt kocsival a főszerepben.

Mondjuk a hétvégi horgászat után, amikor a rég látott haverokkal eláztunk a Tisza-parton. Pénteken még gond nélkül levitte a csapatot a Lada, aztán jött a csendes, ősz eleji eső, és a nyirkos ártéri erdő sártengerré változott.

A szomorú idő halat nem, csak egyre több felbontott sörösdobozt hozott, az orosz gép pedig alulmaradt a természet erőivel szemben hazafelé. Így segíteni kellett a sűrű masszában küzdő gépnek. Persze csak a két legbátrabb tolja, kívül-belül nyakig elázva. A többiek meg könnycsordulásig röhögnek, ahogy az a nagykönyvben meg van írva.


Ha tetszett a videó, erre is érdemes kattintanod! Megtaláltuk az év legrészegebb melósát!
Elakadt Ladán ennyire jót ritkán röhög az ember 1