Az egyik ismerősöm küldte a képet pár órája, amit a Madridban vakációzó haverja készített. A hófehér Lamborghini Aventador volánja mögött nem más ült, mint a világklasszis futballista, Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa. 
Az olasz bika motorháza 6,5 literes V12-es erőforrást rejt, melynek teljesítménye 700 lóerő. Az elődjénél könnyebb, 1575 kilós Aventador 2,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, végsebessége 350 km/óra. Az ára karcolja a 100 millió forintot. 
“Egyik ismerősöm volt kint Madridban. Sikerült elkapnia Ronaldot az edzés végén, de a kocsiból nem szállt ki. Ezzel a Lambóval volt. Egy hétig voltak ott, és mikor látták, mindig más kocsival távozott. Ez most fehér színű mert fehér bőrkabát volt rajta. Amikor fekete zakót viselt, akkor természetesen egy fekete Lamborghinivel távozott. Én ma fehér zoknit húztam, a fehér cipőmhöz….” – jött az e-mail ma délelőtt. :)

Galéria: Ronaldo és luxusautók egy helyen!

CR kezei között jó néhány luxusautó megfordult már. Ha kíváncsi vagy, mivel jár a világ két legdrágább focistája, csak kattints a képre:

A nap képe: Ronaldo naponta váltja az autóit 1