Még van időd arra, hogy jövő nyárra összeüss egy ilyen gépet, és te légy a Balaton-part legirigyeltebb Ladása. Miért is ne? A platós kocsik hangulata utánozhatatlan, még a tökéletesen érdektelen Skoda Felicia is kívánatos darabbá válik pick-up kivitelben.

Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 2 Hát akkor mennyire menő lenne egy jó öreg platós Zsiguli!

Hol máshol készülhetett volna ez a gép, mint Oroszországban? Az építők alapos munkát végeztek, és jól láthatóan a legendás El Camino pick-up előtt akarták leróni tiszteletüket.

Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 3 Nem csak a karosszéria ment át radikális változáson, a motortérben immár egy Nissan Silvia SR blokkja szolgál, a kormánymű pedig egy meg nem nevezett német típusból származik.

Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 4 Belül újra japán alkatrészek fedezhetőek fel, Honda Prelude műszerfal, és Subaru ülések szolgálják a “kényelmet”

Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 5
Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 6
Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 7
Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 8
Átlag Ladából így lesz platós bulikirály 9 Aki esetleg itthon tud hasonlóan elborult projektről, ne legyen rest, írjon nekünk, és megmutatjuk ország-világnak, hogy a magyarok is tudnak ilyet. Sőt, jobbat!