Pár éve elhűlve néztük, ahogy a brit Alastair Moffatt (az alábbi videón) csupán 13,1 centiméteres ráhagyással parkolta le MINI-jét, aztán két éve jött Patrik Folco, aki 4,44 centit vert rá a csúcsra, és meg voltunk győződve arról, hogy a három évvel korábbi rekordnál majdnem hat centivel jobb mutatványnál jobbra soha senki nem lesz képes. 
A kínaiaknak azonban ezt elfelejtették megmondani: egy Han Yue nevű, kenyerét feltételezhetően autós kaszkadőrként kereső férfi több mint hat millimétert javított a korábbi rekordon, és egy, autójánál hajszál pontosan 8 centiméterrel nagyobb résbe pattintotta be kocsit.
Hogy a 8 centi (elöl-hátul 4-4) milyen iszonyú kevés, az a következő videón rögtön kiderül – az első kísérletnél még csak egy laza bemelegítést nyom, utána azonban jön az éles rekordkísérlet, és a közönség szétveti a házat.
Nem véletlenül mondtuk, hogy Han Yue alighanem kaszkadőrként dolgozik, a parkolás ugyanis már a második világcsúcsa volt a héten. Egy nappal korábban egyetlen perc alatt tízszer driftelt körbe egy két keréken haladó autót – bár ez a rekord elégé mondva csinált, teljesítményéhez nem férhet kétség. Már csak az kellene, hogy órákat adjon parkolásból néhány igazi suttyó parasztnak.