Tegyük fel, hogy az autóválasztás során nem csak a színről és a motorizáltságról kellene döntened, hanem arról is, hogy hogyan és kivel páncéloztasd járművedet. A világon több száz cég foglakozik ezzel, és bár nyilván vannak komoly technológiai eltérések, az átlagember (mármint az életéért joggal rettegő, milliárdos vagyonok felett parancsoló átlagember) ezeket aligha tudja megítélni. 
Szóval akkor mi alapján válasszon? Jó alap lehet például megnézni, hogy melyik cég mennyire bízik meg saját termékében. 
Ha ezen múlik például, és helyzetbe kerülök, én tutira a Texas Armoring Corporationtől rendelem meg luxuslimuzinom páncélozását. Nem azért, mert ők gyártják a legkönnyebbeket a szakmában, és nem is az állítólag legfinomabb kidolgozásért, amivel minden konkurensüket lefőzik. Ahhoz sem tudok hozzászólni, amikor azt mondják, a fejlett anyaghasználat és gyártási technológia révén járműveik erősebbek, biztonságosabbak a versenytársaknál. 
Hanem amikor az ügyvezető a saját bőrét viszi a vásárra, hogy meggyőzzön, az ő terméke megbízható… Nos, ennél jobb reklám nem kell, és nem is lehetne ennek a cégnek. Nézd, és szörnyülködj! 
Mellesleg ne felejtsük a filmecske elején megjelenő figyelmeztetést: nem létezik golyóálló autó, csupán olyan, amely bizonyos körülmények között ellenáll bizonyos fegyverekből kilőtt, bizonyos lőszereknek. Valószínűleg mindig lesz egy nagyobb lőfegyver, erősebb robbanóanyag, elszántabb terrorista sejt, amely áthatol a védelmen, de addig is, örüljünk annak, hogy Trent Kimball nem légzsákokat vagy autó-gyűrődőzónákat gyárt és fejleszt…