Flo Rida, az amerikai rapper (nem, nem az USA 27. tagállama) megunta, hogy nem elég feltűnő a Bugatti Veyron amivel hétköznaponként közlekedik, ezért úgy döntött fényvisszaverő fóliával és csíkokkal teszi még extravagánsabbá a több mint ezer lóerős szupersportautót.
Részemről az “ülj le, egyes” kategória ez a dizájn, de ízlések és pofonok ugyebár különbözőek, a cikk végén lehet szavazni, hogy nektek tetszik-e ez a megoldás.
Veyron tulajdonosnak lenni soha nem volt olcsó hobbi, és minél tovább használja fülig érő szájjal az ember, annál drágább lesz, ez azonban biztos nem okoz gondot a rappernek. 
Ezzel villant az amerikai rapper 3
Egy garnitúra Bugatti Veyronra készült gumi átszámítva 8 millió forintba kerül, amit 4000 kilométerenként le kell cserélni a gyár ajánlása szerint. Amennyiben pedig véletlenül padkát sikerül érintőre venni, egy felni ára 2,5 millióba fájna. Mindezek mellé jön még a kötelező szerviz, ami 4,5 millió forint alkalmanként. Városban 30, országúton 15 literes a fogyasztás, de ha padlóig nyomjuk a gázpedált, képes 12 perc alatt üresre szippantani a tankot az 1001 lóerős, 8 literes fenevad.
Neked tetszik ez a Bugatti Veyron?
Igen
100% (1)
Nem
0% ()