Egyiptomban évente 12 ezren vesztik életüket közúti balesetben, és az elmúlt években egyre gyakoribb volt az olyan tragédia, amelyet drog (elsősorban ajzószerek) fogyasztása idézett elő. 

Alighanem annak a buszsofőrnek sem volt tiltott szerektől mentes a szervezete, akit főnökei elküldtek egy rutin vizeletvizsgálatra, mert furmányos módon akarta megkerülni a büntetést: felesége vizeletét adta be a laboratóriumba. 
Annál nagyobb volt a meglepetése, amikor az orvosok külön behívták őt, és megkérdezték, valóban az övé-e a leadott anyagminta. Amikor igennel felelt, ennyit mondtak: “Gratulálunk uram, Ön terhes!” 
A buszvezetőre várhatóan komoly szankciók várnak. A hatóságok is tanultak az esetből: a jövőben vérvizsgálattal egészítik ki a vizeletvizsgálatot, hogy kiszűrjék a csalókat. A férfi pedig minden haragját kitöltheti feleségén, akivel arról is el kell beszélgetnie, hogy vajon miért nem árulta el neki, hogy két hónapos terhes. 
Nem tudni, fogyasztott-e tiltott szert az a buszvezető, aki felpofozta bliccelő utasát. A történet a képre kattintva olvasható.