Van olyan dolog, amit egy apuka ne tenne meg beteg gyermekéért? Valószínűleg nincs. A floridai (USA) Steve Mcmohan bikinis autómosót nyitott, hogy a befolyó bevételből finanszírozni tudja autista lánya speciális oktatásást, de azt soha nem gondolta volna, hogy ennyire be fog indulni az üzlet.
A férfi 5 éve nyitotta a “Baywash Bikini Car Wash” névre keresztelt mosót, és mára hat állandó alkalmazottal dolgozik, akik amellett, hogy profik autómosásban, még szemtelenül dögösek is. Ja, és bikiniben dolgoznak.
Bikinis autómosás egy beteg kislányért 3
A szolgáltatás 10 dollárról indul (2500 forint), ami az alap, külső tisztítást foglalja magában; a legdrágább pedig a külső-belső takarítás polírozással, 60 dollárért (15 000 forint).
Az autómosó híre hamar körbejárta a környéket, és sorra érkeztek a “piszkos” szupersportautók, természetesen a hétköznapiakkal együtt. Sajnos azonban nem mindenkinek tetszik az öltet, a rendőrség szerint például túlzottan szexista a vállalkozás.
Bikinis autómosás egy beteg kislányért 4
“A megnyitást követően a hatóság autóit ingyen lemostuk, mert méltányoljuk munkájukat, de az egyik női járőr a seriff kocsiját lefotózta autómosás közben, ezután pedig a rendőrkapitány körlevelet küldött, amiben megtiltotta, hogy bárki is használja a Baywash szolgáltatásait.” – nyilatkozott a tulajdonos.
De az üzlet ettől függetlenül szépen beindult, Mcmohan további mosók nyitását tervezi Miamiban.
képek: facebook