Van olyan dolog, amit egy apuka ne tenne meg beteg gyermekéért? Valószínűleg nincs. A floridai (USA) Steve Mcmohan bikinis autómosót nyitott, hogy a befolyó bevételből finanszírozni tudja autista lánya speciális oktatásást, de azt soha nem gondolta volna, hogy ennyire be fog indulni az üzlet.
A férfi 5 éve nyitotta a “Baywash Bikini Car Wash” névre keresztelt mosót, és mára hat állandó alkalmazottal dolgozik, akik amellett, hogy profik autómosásban, még szemtelenül dögösek is. Ja, és bikiniben dolgoznak.
A szolgáltatás 10 dollárról indul (2500 forint), ami az alap, külső tisztítást foglalja magában; a legdrágább pedig a külső-belső takarítás polírozással, 60 dollárért (15 000 forint).
Az autómosó híre hamar körbejárta a környéket, és sorra érkeztek a “piszkos” szupersportautók, természetesen a hétköznapiakkal együtt. Sajnos azonban nem mindenkinek tetszik az öltet, a rendőrség szerint például túlzottan szexista a vállalkozás.
“A megnyitást követően a hatóság autóit ingyen lemostuk, mert méltányoljuk munkájukat, de az egyik női járőr a seriff kocsiját lefotózta autómosás közben, ezután pedig a rendőrkapitány körlevelet küldött, amiben megtiltotta, hogy bárki is használja a Baywash szolgáltatásait.” – nyilatkozott a tulajdonos.
De az üzlet ettől függetlenül szépen beindult, Mcmohan további mosók nyitását tervezi Miamiban.
képek: facebook