A 28 éves Csiao Tan három évvel ezelőtt szakított akkori barátjával, a nála egy évvel idősebb Csen Vejjel, ám azóta is bízott abban, hogy újra összejöhetnek. Amikor azonban az egyik este Lungcsüan belvárosában autózva megpillantotta a fiút egy másik lány oldalán, elveszítette a fejét: felhajtott a járdára, és elgázolta a párt – és még fél tucatnyi járókelőt. 

“A nő kihajolt az ablakon, elkezdett kiabálni, ám a pár hátat fordított neki, és tovább sétált. Ekkor nekilendült az autó, és egyenesen nekik hajtott” – mondta el a hatóságoknak egy szemtanú, akit csak néhány centiméterrel került el az ámokfutó fiatalasszony autója. 
A jármű több gyalogost is elsodort, mielőtt egy másik kocsinak ütközve megállt. “Káosz volt, mindenütt sebesültek hevertek. Valaki feltépte a kocsi ajtaját, és kirángatta a sofőrt, aki olyanokat kiabált, hogy ‘remélem eltaláltalak a hülye barátnőddel együtt’, és hogy ‘mindez a te hibád'” – mondta el a szemtanú. 
A tömegbe hajtott, hogy elgázolja expasiját 3
A nőt végül letartóztatták. Számos sérültet a helyszínen elláttak, legalább öt embert azonban kórházba kellett vinni. Várhatóan ők is teljesen felépülnek.
A rendőrök nem hittek a szemüknek, amikor egy baleset után visszanézték egy közeli térfigyelő kamera felvételét. Íme, a világ legpofátlanabb gázolója (részletek a képre kattintva).

A tömegbe hajtott, hogy elgázolja expasiját 4