“300 km/h és jön az idióta traktoros” – ezt a címet adta a videónak a felvétel feltöltője, csak szerintem azt felejtette el, hogy ez nem egy versenypályán történik, hanem közúton.
Kétségtelen, hogy hibázott a traktoros,  amikor kihajtott a motoros elé, de azt mindannyian tudjuk, hogy a szemből érkező jármű sebességét a legnehezebb felmérni – pláne akkor, ha az 297 km/órával közelit a megengedett 90 helyett -, és ha a mezőgazdasági vontató sofőrje elfordította fejét, hogy szétnézzen, nem jön-e valami, akkor ő már szemből látta érkezni a Suzuki GSXR-t.
Néhány hozzászólás a videóhoz:
 
“Szerintem itt nem a traktoros volt az idióta. 400 métert 5 mp alatt leröpülsz, míg a megengedett 90km/óránál csak 16 mp múlva érsz oda. Azt a 11 mp-et te cseszted el a száguldással, ami idő alatt a traktor simán átért volna, ha te a megengedett sebességgel közlekedtél volna. Azért jó hogy videózzátok, mert balesetnél, te már úgysem sok jegyzőkönyvet fogsz aláírni, de legalább a traktoros életét nem teszed tönkre, mert a videofelvétel alapján azért bebizonyosodik, hogy semmit sem tehetett volna.”
 
“Csak és kizárólag a motoros volt az idióta. Megölhetett volna bárkit a takony…”
 
“Inkább úgy mondanám, hogy megy a traktoros és jön az idióta háromszázzal… ugyanis a traktoros szabályosan átment az úton, nem számíthat arra, hogy magát motorosnak nevező b*r*m ilyen sebességgel érkezik.?”
 
“Mákos tészta reggelire”
 
“Igen a traktoros az idióta nem is a motoros aki 300al meg egy sima országúton ahol 90 a megengedett. Nem csoda hogy a traktoros kiment elé, nem is láthatta amikor elkezdett a KERESZTEZŐDÉSBEN szabályosan áthaladni.?”
 
“Egyértelmű, hogy nem a traktoros az idióta, mert mikor elindult, a motoros még simán látótávolságon kívül volt.”