Az Újratervezés című film magát az életet mutatja be bő 10 percben – egy autó utasterében -, se többet, se kevesebbet. Tóth Barnabás alkotása 2013-ban megjárta a Montreali Filmfesztivált, besöpörve egy rakás díjat, köztük a Filmkritikusok díját, a Friss Hús fesztivál közönségdíját, AISFF közönségdíjat kapott Szöulban és a legjobb kisfilm lett egy indianapolisi fesztiválon.
Véleményem szerint kategóriájában a legjobb, amit valaha magyarok készítettek. Nézd meg, és rájössz, hogy miért gondolom így:
A Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével készült “Újratervezés” november 9-ig lesz elérhető az interneten, ezúttal a berlini Interfilm fesztiválon versenyez, az autós témájú rövidfilmek között. Ezen a linken szavazni is tudtok rá, szóval ha tetszett, akkor hajrá.
Néhány nézői visszajelzés:
“Köszönöm, hogy láthattam..,hogy elgondolkodhattam.., hogy sírhattam és nevethettem! S mindezt EGYSZERRE! Kívánok még sok hasonló alkotásban való részvételt a szereplőknek és a készítőknek!”

“Fantasztikus. Köszönöm az élményt. Nagyon elgondolkodtató történet. “Ami van, azzal sohasem vagy elégedett. Ami lesz, attól túl sokat várunk. Csak azt tudjuk igazán megbecsülni, ami elmúlt.”

“Érzelmi hullámvasút, szívmelengető. Tökéletes! Köszönöm!”

“Ezt valóban látni kell mindenkinek! Remek a kisfilm ! Gratula a rendezőnek!”